Tinder

Omdat ik maar geen hoogte krijg van mijn laatste date ben ik maar weer op Tinder. Wil ze wel wat of nou niet? Het is mij een raadsel. En ik ben niet van plan om steeds achter een vrouw aan te lopen. Daarvoor heb ik teveel te bieden. Want, dat vind ik, ik ben een goeduitziende lieve vent. Maar laat niet meer met me spelen. Ik wil best op haar wachten tot ze alles heeft uitgezocht. Echter mijn HSP zegt dat ze daar weinig van aan trekt. En mijn gevoel heeft vaak, heel vaak gelijk.

 

Dus Tinder er weer op, pakkende tekst, en swipen maar. Na bijna de complete 3 provincien weg geswipt te hebben. Links en rechts…. maar afwachten. Ik heb nu na bijna 13 uur…. tasaaa 0,0 matches… helemaal niks.

Ik doe wat verkeerd. Tekst fout? Foto’s fout? Foutje in Tinder? Ik heb geen idee. Maar nu begin ik toch wel heel erg te twijfelen. Of de goden zeggen me geduld te hebben met de laatste date…. kan ook uiteraard. Of  ik ben niet meer zo leuk als ik had verwacht…

 

 

YES… een super like. Oftewel…. joehoe hier ben ik… neem mij neem mij. Als een eenzame puppy in het asiel.. springend en kwispelend. Swipe verder om te zien wie het is…. ik ben inmiddels 30 vrouwen verder… geen superlike dame. Meestal zijn het ook vrouwen die totaaal mijn type niet zijn.  Ho wacht … een match. Een leuke sportieve blonde dame. Maar eens een gesprek beginnen. Zo hoort dat of zo. De man moet wat zeggen. En graag orgineel anders kletsen we niet.  Wat maakt het uit. Er zijn 1000 anderen die jouw openingszin om zeep hebben geholpen.

 

Wish me sterkte

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *