Papa, je moet iemand hebben te knuffelen

Mijn dochter kwam met deze boodschap. Mama heeft inmiddels alweer de 2e lover over de vloer en is gelukkig. Ze heeft iemand te knuffelen zoals mijn dochter dat heel lief wist te vermelden. Maar papa, had papa nou ook iemand? De vraag kwam zeer gemeend. En uit liefde kreeg ik een knuffel van haar omdat ze het best wel zielig vond. Mama ging met haar vriendjes en zijn kinderen overal heen. Wij deden alles maar samen. Dat ene jaar niet hoor, dat was een heerlijk jaar. Maar dat was toen… Nu moet papa alles alleen doen. En dat red hij prima!!! Vlechten prima, kleren kopen prima! Wij redden ons wel. Maar ze is, hoe jong ook, niet blind. Ze ziet en voelt dat papa eenzaam is. Papa wil graag met een vrouw op stap. Samen met de meid weg, en een grote meid mee als aanvulling.

En uiteraard probeer ik het op de telefoon. Tinder, Badoo Happn, Lexa….. Ow god ik heb ze allemaal geprobeerd. Met zeer diverse uitkomsten. Mijn laatste date was via Badoo. En daarvan weet ik tot op heden gewoon niet wat ik er mee aanmoet. Waarom niet? omdat ik het gewoon echt niet weet. Wat ik wel weet is dat ik haar heel erg leuk en mooi vind… Maar denk dat ik gewoon vergeefs wacht op iets wat niet gaat gebeuren…….

 

De date.

Ik kwam haar tegen op Badoo. Een vrolijke krullenbol. Op het eerste gezicht moest ik er even aan wennen. Want krullen, dat stond niet op mijn lijstje. Maar goed, ik luste vroeger ook geen wijn… Gewoon een kans geven dacht ik zo. We stuurden berichtjes over en weer. Ze had een uitje. Daar kreeg ik ook een foto van. Leuk koppie dacht ik. Het kletst goed. Ik stond op die zaterdag in de Aldi en dacht, ik stuur haar een berichtje. Misschien wil ze vanavond we afspreken. Ik had wel mijn dochter… maar goed. Opa en oma vinden oppassen altijd fijn. Ja, ze vond het leuk. Ik nam wijn en hapjes mee. De wijn hoefde niet maar goed. Ze zal iets hebben wat niet lekker is. We spraken bij haar af. Ik kwam aanlopen en ze zat in de tuin. Draaide zich om en ik had iets van… owkeeeejjjjjj….. Wat ze had kan ik niet zeggen maar het was leuk. We zaten in de tuin en kletsen wat af… we dronken wat en gingen een stukje lopen. Ze was nog maar net single. Sinds maart en was bezig alles op orde te maken.. Het was gezellig. We kregen het over festivals en uitjes en de kinderen. Het ging gezellig. Spontaan als ik ben stelde ik voor naar een festival te gaan die ik ken. Daar werkten collega’s dus binnenkomen zonder te betalen dat lukte wel. Wij stapten om 22.00 in de auto. Hop er heen. Ze glimlachte zo mooi… We waren binnen bij het feest en we stonden wat te dansen… Ik kreeg het idee dat ze me wel leuk vond. Dit deed ze nooit met haar ex enz. Om 23.15 stonden we te zoenen.. Midden op het terrein.. Ik voelde me hel erg speciaal..normaal zoende ik iemand nooit zo in het openbaar, laat staan nuchter dansen. We gingen na afloop weer naar haar huis. Het onvermijdelijke gebeurde. We belanden in bed. Na een geweldige sex sessie vroeg ik, hoeveelste ben ik deze week? Haar antwoord deed me pijn. nr 2

Kak, die deed zeer… Maar haar woorden deden me dat vergeten. Ze zei: hoe komt het dat het zo klikt? Het is overweldigend… zo bijzonder… Dat had ik nou ook… Maar hoe moest het nu verder? Ik wou graag wat opbouwen… iets … wat dan ook… rustig aan. Maar wel de zekerheid dat ik de enige was. Dat ze haar hart voor mij open durfde te zetten…. Nou, Dat is nu een paar week verder. Ik kan je vertellen. Ik zit alleen op mijn bank. Ze zegt rustig aan te willen doen. Geen relatie. Ik ben te leuk. We gaan wel samen naar Dutch Valley. Samen in 1 hotelkamer… Maar ik vraag me af. Of ik niet een condoom om mijn hele lichaam moet doen en een metershoge muur om mijn hart…

Ik ben gek op haar geworden, dat weet ze ook. Maar wat ze er mee van plan is…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *