Dating

Lieve mensen. We hebben het allemaal al wel meegemaakt. De relatie stopt en we zijn het na een tijdje wel zat. We willen weer iemand naast ons. Iemand die ons blij maakt. Ik ga maar even in de ik vorm kletsen. Vind ik fijner.

Ik zal me voorstellen.

  1. Ik: No Romeo ( niet mijn echte naam maar voor de vorm )
  2. Leeftijd: 38
  3. Kinderen: 1 dochter van 4.5
  4. Werk: vaste baan
  5. Huis: check
  6. Dieren: Nope, geen tijd voor
  7. Relatie status: Single

 

Punt 1 tm 6 gaat prima. Ik red me goed. Ben al 38 jaar op deze wereld en heb al veel meegemaakt. Positief en ook negatief, maar ja wie niet.

Dochter van 4.5. Het beste wat me ooit is overkomen. Ze lijkt op mij en op mijn ex, een geweldige versmelting van ons 2. Dat is ook het enige wat goed samen is gebleven. Wij gingen na een relatie van 4 jaar uit elkaar. Daar stonden we dan. Op het slagveld. Ieder aan een kant. Zij vocht om haar rol als moeder…ik.. vocht om mijn dochter te blijven zien.  Uiteindelijk hebben we beide gekregen wat we wilden hebben.  Alleen onze dochter niet. Die wou graag dat papa en mama samen waren. Dat ging niet meer gebeuren. Maar dan moeten we wel weer gelukkig kunnen worden toch? Dat zou je zeggen.

In juli 2014 was het over. En in november dacht ik: kom ik ga maar eens kijken wat er rondloopt. Tinder kwam op de telefoon. Na heel veel nutteloze gesprekken kwam daar een dame voorbij die ik leuk vond. Die relatie heeft een jaar geduurd. Daarna heeft mijn ex hem fijn de das om gedaan. We waren niet bestand tegen de weerstand en de rest. In 2016 via Happn iemand leren kennen. Het was erg fijn en voelde goed. Maar kon mijn relatie van het vorige jaar niet vergeten.  Relatie mislukt.

En dan begint het weer: Daten…. Ik ben inmiddels al aardig wat dates verder. Kan je vertellen. Niemand is blijven hangen….

Ik begin me af te vragen of we niet gewoon weer de kroeg in moeten gaan?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *